top of page

Zorginstellingen

​Leger Des Heils

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De stichting Leger des Heils is een organisatie met wekelijkse samenkomsten in de korpsen. Bij een aantal vestigingen heeft adphies audiovisuele apparatuur geïnstalleerd.

 

De samenkomsten kenmerken zich door samenzang, waarop adphies de infrastructuur, geluid- en beeldinstallatie in essentie heeft ingericht. De installaties zijn echter ook geschikt voor multifunctionele doeleinden, want de ruimtes worden tevens gebruikt voor filmavonden of live muziek, waarbij teksten worden weergegeven op beeld.

 

Op de grotere locaties zijn er koppelingen met de aangrenzende ruimtes en vindt de aansturing van de audiovisuele installaties vanuit een centraal punt plaats.

 

Op alle locaties waar adphies heeft geïnstalleerd draagt zij zorg voor het onderhoud en beheer.

Leger des Heils

Cardia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cardia is een zorgorganisatie met diensten op het gebied van wonen, verzorging & verpleging, welzijn en dienstverlening.

 

Adphies heeft ringleidingen voor slechthorenden geplaatst en een speciaal omroepsysteem, specifiek gericht op de doelgroep, op één van de locaties geïnstalleerd. De samenkomstruimtes, die gebruikt worden voor presentaties en lezingen, zijn voorzien van beeld en geluid. In de toneelzaal is een audiovisueel systeem geïnstalleerd en in de theaterzaal is de installatie aangepast op de mogelijkheid om het podium weg te klappen.

 

Alle ruimtes zijn multifunctioneel ingericht en bieden muzikale ondersteuning tijdens optredens. Daarnaast zijn ze geschikt gemaakt om TV-signalen op grootbeeldprojectie weer te geven.

Cardia

Florence

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Florence biedt zorg en advies in hun woonzorgcentra, verpleeghuizen en op het consultatiebureau.

 

Op één van hun grootste woonzorglocaties heeft adphies de toneelzaal geschikt gemaakt voor videoprojectie door een doorzichtig scherm, waarbij de projector achter het scherm vast gemonteerd zit, te installeren op het toneel. Daarbij is rekening gehouden met de multifunctionaliteit van de ruimte door het scherm te monteren in één van de trekken, waar normaal gesproken een decorstuk aan gehangen wordt.

 

In een vergaderruimte is een LCD-scherm volledig geïntegreerd in het bestaande wandmeubel en aanverwante audiovisuele apparatuur is daar ook in verwerkt. De installatie wordt eenvoudig aangestuurd vanaf een bedieningspaneel.

Florence
bottom of page