top of page

Bedrijven & Instituten

​Alcatel-Lucent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acatel-Lucent levert oplossingen aan serviceproviders, ondernemingen en overheden, teneinde spraak-, data- en videocommunicatiediensten aan eindgebruikers aan te bieden.

 

De ruimtes van hun kantoorgebouw worden multifunctioneel gebruikt en kunnen gekoppeld worden. Adphies heeft het bij de installatie van het audiovisuele systeem mogelijk gemaakt vanuit het audiotorium de andere zalen aan te sturen en volledig geautomatiseerd te bedienen.

 

Ten behoeve van de esthetiek is de benodigde audiovisuele apparatuur waar mogelijk ingebouwd in de wand en boven het plafond.

 

Adphies heeft met enige regelmaat voor grotere congressen op basis van projectverhuur de AV-installaties geleverd en hierbij de regieondersteuning verzorgd.

Alcatel-Lucent

Huygens ING-KNAW

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Huygens Instituut voor Nederlandse Geschiedenis (Huygens ING-KNAW) verricht onderzoek in de literatuur- en wetenschapsgeschiedenis.

 

Adphies heeft binnen het instituut diverse vergaderzalen, directie- en ICT-ruimtes voorzien van audiovisuele apparatuur. Deze apparatuur moest geschikt zijn voor presentaties, vergaderingen, lezingen en video, waarbij de voorwaarde was dat het door alle medewerkers zeer eenvoudig te gebruiken is. Daarom zijn de verschillende installaties tot op zekere hoogte gestandaardiseerd, zodat in iedere ruimte de bediening hetzelfde is.

 

Alle installaties worden door adphies op afstand beheerd, zodat de verschillende ruimtes altijd optimaal gebruikt kunnen worden.

Huygens ING KNAW

Hotel & Spa Savarin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Hampshire Hotel & Spa Savarin in Rijswijk heeft voor haar zakelijke dienstverlening naast het grote restaurant, diverse salons, vergaderzalen en presentatieruimtes voor grote en kleinschalige evenementen.

 

De verschillende zalen kunnen aaneen geschakeld worden. Adphies heeft de infrastructuur en audiovisuele middelen daarop aangepast, zodat de bediening vanuit één van de ruimtes plaats kan vinden. De bedieningspanelen, die automatisch gekoppeld kunnen worden, zijn eenvoudig te bedienen. Daarnaast is het restaurant van een geluidsinstallatie voorzien.

 

De audiovisuele installaties worden op regelmatige basis onderhouden, waarbij grotere reparaties en advisering omtrent vervanging van apparatuur wordt meegenomen.

Spa Saverin
bottom of page