top of page

Scholen & Bibliotheken

​Koninklijke Bibliotheek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Koninklijke Bibliotheek is de nationale bibliotheek van Nederland.

 

Adphies heeft voor de semi-permanente tentoonstelling de Verdieping van Nederland een technisch ontwerp als advies gegeven voor de audiovisuele inrichting. Vervolgens hebben wij het projectmanagement uitgevoerd, waarbij het besturingssysteem is gekoppeld aan het gebouwbeheersysteem.

 

In de vergaderruimte van Bijzondere Collecties en de Bestuurskamer zijn maatwerkinstallatie opgeleverd. Alle apparatuur is ingebouwd achter wanden, onder tafels en boven het plafond en op geavanceerde wijze eenvoudig te bedienen.

 

Voor verschillende zalen in de KB verleent adphies regieondersteuning, zorgt voor het preventief onderhoud, de reparatie- en servicewerkzaamheden en het beheer wordt op afstand gedaan.

Koninklijke Bibliotheek

Hotelschool Den Haag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Hotelschool Den Haag is een internationale en zakelijk georiënteerde school voor hotelmanagement.

 

Adphies heeft in samenwerking met de technische dienst van de Hotelschool een plan ontwikkeld om een grote ruimte bouwkundig aan te passen tot een auditorium. Vervolgens hebben wij een Plan van Eisen (PvE) voor de audiovisuele inrichting van de ruimte geformuleerd. Het uitgangspunt was dat er vanuit iedere plek in de ruimte goed zicht op de docent en de presentaties is en de spraakverstaanbaarheid gegarandeerd zou zijn. Daartoe waren vooraf metingen en berekeningen verricht.

 

Dit project is conform het PvE uitgevoerd en heeft later als basis gediend voor het auditorium in de nieuwbouw van de locatie te Amsterdam.

Hotelschool Den Haag

Hotelschool te Amsterdam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De locatie in Amsterdam, van de hotelschool Den Haag, is verhuisd naar een nieuwe vestiging. Adphies heeft dit grootschalige project gemanaged. Tevens hebben wij in alle lokalen, vergaderruimtes en het auditorium, van waaruit ook video conferenties opgezet kunnen worden, audiovisuele systemen geïnstalleerd met speciale aandacht voor de spraakverstaanbaarheid.

 

Het audiovisuele systeem in het audiotorium is door adphies zo geïnstalleerd dat een docent voorin de zaal er middels een touch-screen gebruik van kan maken. Een groot deel van de apparatuur, waaronder de projector, staat achterin de zaal opgesteld in de afgeschermde regieruimte, waardoor er geen storende geluiden de zaal inkomen. De presentaties kunnen ook vanuit de regieruimte aangestuurd worden.

Hotelschool Amsterdam
bottom of page