top of page

Musea & Theaters

​Letterkundig Museum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Letterkundig Museum presenteert haar grootste en belangrijkste collectie schrijversdocumenten van Nederland door middel van compleet geautomatiseerde audiovisuele systemen.

 

Adphies draagt er zorg voor dat fotocollages, film- en videomateriaal worden geprojecteerd, soms met meerdere beeldschermen tegelijkertijd. Tijdelijke tentoonstelling worden als projectverhuur geïnstalleerd. Het gehele audiovisuele systeem wordt onderhouden en beheerd om de continuïteit te waarborgen.

 

De congresruimte, de toneelzaal van het museum, is door adphies op maat gemaakt voor de verschillende doelgroepen, waaronder kinderen. Deze ruimte moest geschikt zijn voor zowel muzikale optredens als gesproken woord tijdens boekpresentaties, en tevens als vergaderruimte kunnen dienen. In alle gevallen is het audiovisuele systeem eenvoudig te bedienen middels touch-screens. Bij veel interactie wordt adphies ingehuurd voor regieondersteuning.

Letterkundig Museum

Museum Beelden aan Zee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het museum Beelden aan Zee richt zich op moderne en hedendaagse internationale beeldhouwkunst. Hun wisselende tentoonstellingen ondersteunt adphies met projectverhuur van eenvoudige projecties tot en met speciaal aangepaste AV-systemen, waarmee compleet geautomatiseerde videokunst wordt weergegeven.

 

De tentoonstellingsruimtes worden tevens benut als congresruimtes. Adphies zorgt bij presentaties voor de regieondersteuning en verhuurt tevens de benodigde apparatuur.

 

De focus bij dit museum is gericht op het volledig automatisch functioneren van de audiovisuele apparatuur voor bijvoorbeeld vormen van videokunst. De besturing en beheer gebeurt daarom op afstand, middels internet, zonder tussenkomst van de medewerkers.

Museum Beelden aan Zee

Appel Theater

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ooit de remise van de Haagse paardentram, maar door De Appel omgebouwd tot een flexibel en sfeervol theater. Een theater waarin het gezelschap naar eigen inzicht kan experimenteren, waarin gezocht kan worden naar publieksopstellingen die passen bij het stuk.

 

Bij nieuwe voorstellingen adviseert adphies over wat technisch mogelijk en haalbaar is bij hun opstellingen en hoe zij hun audiovisuele installatie kunnen inrichten. Daarbij denken wij mee binnen de beschikbare budgetten en het gewenste kwaliteitsniveau van de voorstelling.

 

In aanvulling op de bestaande audiovisuele voorzieningen die theater De Appel heeft, verhuurt adphies voor de duur van het toneelstuk de daarbij benodigde apparatuur.

Appel Theater
bottom of page