top of page

Kerken & Moskeeën

​Stichting As-Soennah

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting As-Soennah Den Haag is actief op een breed maatschappelijk en religieus terrein en gehuisvest in een geheel nieuw geconstrueerde moskee.

 

Voor een geluidssysteem dat op korte termijn in gebruik genomen moest worden en waaraan nadien diverse opname en weergavesystemen toegevoegd konden worden, heeft adphies in haar adviseringstraject een voorlopig Plan van Eisen (PvE) opgesteld.

 

Zo konden de korte termijn doelstelling middels een project gemanaged worden en het gewenste maatwerk als aanpassing op de bestaande infrastructuur meegenomen worden.

 

Ook de audiovisuele installaties zijn vervolgens zo ontworpen dat uitbreidingen, waarbij adphies tevens projectverhuur voor specifieke evenementen implementeert, probleemloos geïntegreerd kunnen worden.

as-Soennah

Grote Kerk Den Haag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Grote Kerk in Den Haag is een rijksmonument en in gebruik voor evenementen, zoals kerkdiensten, bruiloften en andere ceremoniële bijeenkomsten. Met de inkomsten die dat genereert, wordt de kerk onderhouden en gerestaureerd.

 

Door de opgebouwde kennis over akoestisch complexe ruimtes is adphies in staat om in deze grootste kerk van Den Haag met speciale geluidssystemen een goede spraakverstaanbaarheid te verkrijgen.

 

Bij boekingen van de verschillende evenementen kan adphies ingeschakeld worden om de benodigde audiovisuele apparatuur en regieondersteuning te leveren. Wij doen dit op basis van technische tekeningen waarbij indelingen vooraf geluidstechnisch berekenend kunnen worden.

Grote Kerk

Doopsgezinde Gemeente

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De kerk van de Doopsgezinde Gemeente Den Haag is na een ingrijpende renovatie geschikt gemaakt voor zakelijke doeleinden als het houden van congressen, seminars, vergaderingen, exposities, lezingen en presentaties. Door de bijzondere akoestiek is de kerk tevens geschikt voor concerten en uitvoeringen.

 

Adphies heeft voor de kerkzaal, die op doordeweekse dagen voor diverse bijeenkomsten gebruikt wordt, een complete geluidsinstallatie geleverd. De andere ruimtes in het gebouw kunnen eenvoudig aan de geluidsinstallatie gekoppeld worden.

 

De infrastructuur en de basisinstallatie is aanwezig, echter bij grote evenementen wordt Adphies ingehuurd om extra apparatuur te leveren en regieondersteuning te verlenen.

Doopsgezinde Gemeente
bottom of page